ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Επισκέπτες με Αναπηρίες

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη διαθέτει κατάλληλες υποδομές για ΑμεΑ και εξασφαλίζει ασφαλή προσβασιμότητα με αναπηρικά αμαξίδια. Οι αίθουσες παρουσίασης των Συλλογών στον πρώτο και δεύτερο όροφο είναι προσβάσιμες με ανελκυστήρα. Σκαμνάκια και πτυσσόμενα καθίσματα διατίθενται στην Υποδοχή. Στο ισόγειο βρίσκονται δύο WC Αναπήρων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για άτομα με αναπηρίες και για τον/τη συνοδό τους. Για οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της Πινακοθήκης.

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use