ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Γυμνάσια / Λύκεια

  • «Ο Κόσμος της Κύπρου» (12- 14 ετών)

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, αφιερωμένο στον «Κόσμο της Κύπρου», τον μοναδικό πίνακα του Αδαμάντιου Διαμαντή. Πατήστε τον σύνδεσμο.

  • Ταξίδι στην Ευρώπη (10-14 ετών)

Μέσα από την περιήγηση στις Συλλογές της Πινακοθήκης, οι μαθητές πραγματοποιούν ένα ταξίδι ανακάλυψης της ευρωπαϊκής τέχνης και των ευρωπαϊκών πόλεων. Με τη βοήθεια των τάμπλετ και άλλων διαδραστικών εργαλείων, τα παιδιά μαθαίνουν τις ιστορικές, καλλιτεχνικές και γεωγραφικές πτυχές των αριστουργημάτων που εκτίθενται. Ο στόχος αυτής της περιήγησης είναι να εξοικειωθούν με τον κόσμο των σπουδαίων καλλιτεχνών, τις ιστορικές εποχές κατά τις οποίες έζησαν, τα θέματα που τους ενέπνευσαν και τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν. Πατήστε τον σύνδεσμο.

  • Γνωριμία με τους Ιμπρεσιονιστές (14-18 ετών)

Μια διαδραστική περιήγηση στους κορυφαίους Ιμπρεσιονιστές Δασκάλους! Οι μαθητές αποκτούν μια ολοκληρωμένη αντίληψη γύρω από τις ιστορικές, επιστημονικές και πολιτισμικές εξελίξεις του Ιμπρεσιονισμού και των διαφόρων μεταϊμπρεσιονιστικών κινημάτων, με παράλληλες αναφορές –και όχι μόνο– στη φωτογραφία, στην επιστήμη, στην πολιτική και στη γεωγραφία. Πατήστε τον σύνδεσμο.

  • Μια Μέρα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη (14-18 ετών)

Μια διαδραστική περιήγηση που προσφέρει μια γενική και σφαιρική επισκόπηση της Πινακοθήκης.

Επίσης, οργανώνονται τακτικά και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία κάθε φορά εστιάζουν σε θεματικές ενότητες εμπνευσμένες από τις προσωρινές εκθέσεις και από έργα που περιλαμβάνονται στις τρεις Συλλογές της Πινακοθήκης. Για κρατήσεις συμπληρώστε το Δελτίο Κρατήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την:
Κατερίνα Στεφανίδου, Έφορος – Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
education@leventisgallery.org | τηλ. +357 22668838, εσωτ. 105

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use