ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Κάρτα Μέλους

Μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος της Λεβεντείου Πινακοθήκης και να έλθεις μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία της ευρωπαϊκής τέχνης.

Μόνο με €40 τον χρόνο μπορείς να γίνεις μέλος και να απολαμβάνεις όλο το έτος αποκλειστικά προνόμια. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται και απεριόριστη ελεύθερη είσοδος στη Λεβέντειο Πινακοθήκη και στις περιοδικές εκθέσεις σε κάθε μέλος και σε ένα άτομο που το συνοδεύει. Eιδικές προσφορές που γίνονται αποκλειστικά για τα μέλη της Πινακοθήκης, ενώ τηρείται προτεραιότητα για τα μέλη σε δηλώσεις συμμετοχής σε διαλέξεις, ειδικές ξεναγήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Αν είσαι ήδη μέλος του Συνδέσμου Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, τότε μπορείς να γίνεις μέλος της Λεβεντείου Πινακοθήκης με την ειδική μειωμένη τιμή των €25 τον χρόνο.

Η γενναιόδωρη αυτήστήριξη συμβάλλει στην ολοκλήρωση των στόχων της Πινακοθήκης σχετικά με την προστασία των Συλλογών του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη και την υλοποίηση των ερευνητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας.


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ

Ελεύθερη είσοδος: Ελεύθερη απεριόριστη είσοδος στις περιοδικές εκθέσεις. Κάθε μέλος μπορεί κατά τις επισκέψεις του να συνοδεύεται από ένα ακόμη άτομο.

Ειδικές προσφορές: Επωφεληθείτε από εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για τα μέλη από το Πωλητήριο της Πινακοθήκης.

Αποστολή ηλεκτρονικών νέων της Πινακοθήκης: Πλήρη και άμεση ενημέρωση για τις εκδηλώσεις της Πινακοθήκης και τις προσφορές μας,με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και στο Facebook.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ

Απλό μέλος: Δικαίωμα μέλους για ένα έτος. Για άτομα που είναι ήδη μέλη στον Σύνδεσμο Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας το δικαίωμα εγγραφής ανέρχεται σε €25. Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να φέρνει ένα ακόμη άτομο σε εγκαίνια και άλλες εκδηλώσεις. Το πακέτο μέλους περιλαμβάνει μια ονομαστική κάρτα μέλους, το ενημερωτικό φυλλάδιο και ένα περιορισμένης έκδοσης πακέτο της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

Ομαδική κάρτα μέλους: Απευθύνεται σε ομάδες μέχρι 4 ατόμων, όταν αναφερθεί στην αίτησή τους ότι εγγράφονται ως ομάδα. Το ποσό εγγραφής ανέρχεται στα €120. Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα ιδρύματα. Κάθε ομαδική κάρτα παρέχει δικαίωμα εισόδου και σε 10 άτομα.Το πακέτο κάρτα μέλους περιλαμβάνει μια ομαδική κάρτα μέλους με το όνομα του συνδέσμου ή του ιδρύματος, το ενημερωτικό φυλλάδιο και ένα περιορισμένης έκδοσης πακέτο της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Η κάρτα προσφέρει την ευκαιρία για επίσκεψη σε 1 έως10 άτομα που ανήκουν στον σύνδεσμο ή στο ίδρυμα που αναγράφεται στην κάρτα.

Εταιρική κάρτα μέλους: Δικαίωμα εγγραφής: €150. Σε κάθε εταιρεία δίδονται 5 κάρτες μέλους και το δικαίωμα όλων των προνομίων που έχουν τα μέλη. Επιπρόσθετα, η εταιρεία μπορεί να διοργανώνει εκδηλώσεις στους χώρους της Πινακοθήκης με ειδική έκπτωση, η οποία ανάλογα κυμαίνεται από 5-10%.

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use