ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Εκπαιδευτικοί

Ανακαλύψτε τι μπορεί να προσφέρει η Πινακοθήκη στο σχολείο σας. Προγραμματίστε μια σχολική επίσκεψη, ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και κατεβάστε δωρεάν αρχεία με εκπαιδευτικό υλικό.

Διαβάστε για τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα και επικοινωνήστε με την Εκπαιδευτική Λειτουργό της Λεβέντειου Πινακοθήκης για περισσότερες πληροφορίες, για υλικό που μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά και για συνδέσμους σε μικρο-ιστότοπους για εκπαιδευτικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κατερίνα Στεφανίδου, Έφορος – Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
education@leventisgallery.org | τηλ. +357 22668838, εσωτ. 105

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use