ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Οι Αρχιτέκτονες

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Feilden Clegg Bradley Studios φημίζεται διεθνώς για την ποιότητα των σχεδίων του, την περιβαλλοντική φροντίδα και εξειδίκευσή του και την αρχιτεκτονική καινοτομία του.Η προσέγγισή του έτυχε αναγνώρισης το 2008 με την απονομή του βραβείου Stirling του RIBA, του σημαντικότερου αρχιτεκτονικού βραβείου στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το έργο τους Accordia, το οποίο πλέον θεωρείται ως νέο σημείο αναφοράς για την οικιστική αρχιτεκτονική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 1978, διαθέτει γραφεία στο Μπαθ και στο Λονδίνο και αναπτύσσεται σταθερά∙ σήμερα προσμετρά 21 συνολικά συνεργάτες και προσωπικό 100 και πλέον ατόμων.

Το μελετητικό γραφείο Ι+Α Φιλίππου Αρχιτέκτονες Μηχανικοί είναι ένας διεπιστημονικός οίκος, με διεθνές χαρτοφυλάκιο εργασίας που κυμαίνεται από μικρές και απλές κατασκευές σε μεγάλες και πολύπλοκες αναπτύξεις. Ιδρύθηκε το 1960 από δύο αδέλφια, τον Ανδρέα και Ιάκωβο Φιλίππου, και έχει σταδιακά αυξήσει σημαντικά το φάσμα της εμπειρογνωμοσύνης (ενσωματώνοντας διάφορους κλάδους μηχανικής), τον αριθμό του προσωπικού και το είδος των αρχιτεκτονικών προσεγγίσεων. Επί του παρόντος, το Γραφείο, που βασίζεται στη Λευκωσία, αποτελείται από 5 συνεταίρους και πάνω από 50 άτομα προσωπικό, που εργάζονται σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο, και αλληλοτροφοδοτούν το έργο τους με έρευνα. Στην περίπτωση της Λεβεντείου Πινακοθήκης, το Γραφείο Ι+Α Φιλίππου επιτέλεσε δύο ρόλους, εκείνο του Τοπικού Αρχιτέκτονα και του Πολιτικού Μηχανικού.

www.fcbstudios.com

www.japhilippou.com

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use