ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Οικογένειες και Παιδιά

Απολαύστε με την οικογένειά σας μια διασκεδαστική ημέρα στη φιλική για τα παιδιά Πινακοθήκη μας. Προγραμματίστε την επίσκεψή σας, δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε δεδομένα σχετικά με τις ξεναγήσεις μας. Μόλις βρεθείτε στην Πινακοθήκη, ακολουθήστε τη μασκότ μας, τον Leo, στην οικογενειακή ξενάγηση, εστιάζοντας στα σημαντικότερα αριστουργήματα των Συλλογών μας.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία μέσων για να γίνει η οικογενειακή σας επίσκεψη εκπαιδευτική και συνάμα διασκεδαστική. Κάθε όροφος διαθέτει ένα εκπαιδευτικό σημείο, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα έργα τέχνης, καθώς και μια σειρά από ψηφιακά παιχνίδια, ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς μας φίλους. Οι μικροί μας επισκέπτες μπορούν να δανειστούν επίσης τα σκαμνάκια «Scoopy» από την Υποδοχή. Ένας Οδηγός για την οικογένεια, με ειδικό περιεχόμενο για τα παιδιά, παιγνίδια και πληροφορίες σχετικά με την Πινακοθήκη και τα κορυφαία έργα της, πωλείται στην Υποδοχή, ενώ στο Πωλητήριο διατίθενται δύο παιδικές εκδόσεις: Γίνε ντετέκτιβ τέχνης και Ζωγραφίζω παρέα με τον Leo.

Πριν και μετά από την επίσκεψή σας, μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και άλλο εκπαιδευτικό υλικό από το App Store. Για πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, πατήστε εδώ

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use