ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Ιδιωτικά πάρτι γενεθλίων

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους μικρούς της φίλους να γιορτάσουν τα γενέθλια τους με ένα διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο. Δύο διαδραστικά πακέτα γενεθλίων, για παιδιά 5-8 και 8-12, γεμάτα δράση και περιπέτεια. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία στις Συλλογές της Λεβεντείου Πινακοθήκης! Και για όσους αυτό δεν είναι αρκετό προσθέστε στο πακέτο σας δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας.

1ο Πακέτο: Ο Τροχός της Ανακάλυψης

Γύρισε τον χρωματιστό τροχό, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου, και λάβε μέρος στις ξεχωριστές δοκιμασίες που σε περιμένουν !

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες. Κάθε ομάδα θα γυρνάει τον χρωματιστό τροχό και ανάλογα με το χρώμα θα τους δίνονται διαφορετικές και διασκεδαστικές αποστολές τις οποίες θα πρέπει να εκπληρώσουν, για παράδειγμα, "Ο Ντετέκτιβ", "Παντομίμα", και "Γίνε εσύ ο Καλλιτέχνης". Χρησιμοποιώντας το "κουτί με τα εργαλεία" (το οποίο θα περιέχει αντικείμενα όπως ipads, χρωματιστά μολύβια, μεγεθυντικό φακό κτλ.), τα παιδιά θα εργαστούν ομαδικά για να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες αυτές καθώς θα εξερευνούν τις μοναδικές Συλλογές της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

Ηλικίες: 5-8

2ο Πακέτο: Μυστήριο στη Λεβέντειο Πινακοθήκη!

Μπορείς να λύσεις το μυστήριο? Γίνε ντετέκτιβ και μαζί με την ομάδα σου εξερεύνησε και ανακάλυψε τα ανεξήγητα μυστήρια της Λεβεντείου Πινακοθήκης!

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι τα παιδιά να μεταμορφωθούν σε ντετέκτιβ και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο. Αφού τα παιδιά χωριστούν σε ομάδες τους δίνεται μια πλοκή. Στόχος τους θα είναι να εξερευνήσουν την πινακοθήκη και με τη βοήθεια στοιχείων που θα βρίσκουν θα μπορέσουν να λύσουν το μυστήριο.

Ηλικίες: 8-12

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22668830 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Ξεναγήσεις) ή στο education@leventisgallery.org

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use