ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Ομαδικές Επισκέψεις

Δωρεάν ξεναγήσεις

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη προσφέρει τακτικά δωρεάν ξεναγήσεις για τις μόνιμες Συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις. Σχετικές ανακοινώσεις αναρτώνται στην ιστοσελίδα και δημοσιοποιούνται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Περιηγηθείτε μόνοι σας

Εναλλακτικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους της Πινακοθήκης με τον ακουστικό οδηγό αυτόνομης ξενάγησης, που διατίθεται στην Υποδοχή.

Ιδιωτικές ξεναγήσεις και διαλέξεις

Η Πινακοθήκη προσφέρει επίσης ιδιωτικές ξεναγήσεις και διαλέξεις. Για να κανονίσετε ιδιωτική ξενάγηση στις Συλλογές ή ιδιωτική διάλεξη για τις πιο πρόσφατες εκθέσεις ή για θέματα ιστορίας της τέχνης, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιδιωτικές ξεναγήσεις

Εξερευνήστε την εξαιρετική τέχνη των Συλλογών της Λεβεντείου Πινακοθήκης μέσα από ποικίλες ξεναγήσεις με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και τους εθελοντές μας.

Η Πινακοθήκη προσφέρει ξεναγήσεις που καλύπτουν τα πιο σημαντικά αριστουργήματα ή συγκεκριμένα θέματα εμπνευσμένα από τις Συλλογές μας. Επιπλέον, μπορείτε να κανονίσετε ειδικές ξεναγήσεις με θέμα της επιλογής σας.

Διαθέσιμες ξεναγήσεις: «Τα αριστουργήματα της Λεβεντείου Πινακοθήκης», «Τα λουλούδια στη Λεβέντειο Πινακοθήκη», «Διευρύνοντας τους ορίζοντες: τοπιογραφίες από τον Canaletto έως τον Monet» και «Μια περιήγηση στους Ιμπρεσιονιστές».

Για να κανονίσετε την ξενάγησή σας και για κρατήσεις, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την:
Κατερίνα Στεφανίδου, Έφορος – Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
education@leventisgallery.org | τηλ.: +357 22668838, εσωτ. 105.

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2024 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use