ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τετάρτη 10:00-20:00
  Πέμπτη - Κυριακή 10:00-17:00
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Σύγχρονη Αφροδίτη

29-09-2017 to 15-01-2018Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γυμνάσια και λύκεια.

ΣΤΟΧΟΙ:

Οι μαθητές να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν την περιοδική έκθεση Παράδοξη Αφροδίτη. Η έκθεση εστιάζει σε μύθους της θεάς Αφροδίτης και περιλαμβάνει πίνακες, χαρακτικά, διακοσμητικά αντικείμενα και γλυπτά από Ευρώπη και Αμερική, που παρουσιάζουν τα διαφορετικά πρόσωπα, ιδιότητες και χαρακτηριστικά της θεάς Αφροδίτης. Αναδεικνύουν επίσης τις σχέσεις της με τους θεούς και τους ανθρώπους. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν τα βασικά θέματα που εμπνέουν και επηρέαζουν τους καλλθτέχνες της ευρωπαϊκής τέχνης από την περίοδο της Αναγέννησης έως τον Μοντερνισμό.

 

Για το φυλλάδιο με την περιγραφή και τις δραστηριότητες του προγράμματος πατήστε τον σύνδεσμο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22668838 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Ξεναγήσεις), εσωτ. 109 ή 100, Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-13:00 & 13:30-16:00 ή με email στο education@leventisgallery.org.

Share this:

Επικoινωνία

Για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμπληρώστε αυτή την αίτηση.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη τηρεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Για την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας ζητείται η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αποθηκεύονται με ασφάλεια, απαγορεύοντας την κοινοποίηση σε μη εξουσιοδοτούμενα άτομα και σε τρίτα μέρη, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας και κατάργησης της εγγραφής σας από τη λίστα αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή.

© Copyright © 2023 A. G. Leventis Gallery  |  Terms of Use