ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά εκτός Τρίτη 10:00 - 17:00
  Τετάρτη: 10:00 - 22:00
  Κλειστά την Τρίτη και στις αργίες

Ξεναγήσεις

Δωρεάν ξεναγήσεις

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη προσφέρει τακτικά δωρεάν ξεναγήσεις για τις μόνιμες Συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις. Σχετικές ανακοινώσεις αναρτώνται στην ιστοσελίδα και δημοσιοποιούνται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Περιηγηθείτε μόνοι σας

Εναλλακτικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους της Πινακοθήκης με τον ακουστικό οδηγό αυτόνομης ξενάγησης, που διατίθεται στην Υποδοχή.

Ιδιωτικές ξεναγήσεις και διαλέξεις

Η Πινακοθήκη προσφέρει επίσης ιδιωτικές ξεναγήσεις και διαλέξεις. Για να κανονίσετε ιδιωτική ξενάγηση στις Συλλογές ή ιδιωτική διάλεξη για τις πιο πρόσφατες εκθέσεις ή για θέματα ιστορίας της τέχνης, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιδιωτικές ξεναγήσεις

Εξερευνήστε την εξαιρετική τέχνη των Συλλογών της Λεβεντείου Πινακοθήκης μέσα από ποικίλες ξεναγήσεις με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και τους εθελοντές μας.

Η Πινακοθήκη προσφέρει ξεναγήσεις που καλύπτουν τα πιο σημαντικά αριστουργήματα ή συγκεκριμένα θέματα εμπνευσμένα από τις Συλλογές μας. Επιπλέον, μπορείτε να κανονίσετε ειδικές ξεναγήσεις με θέμα της επιλογής σας.

Διαθέσιμες ξεναγήσεις: «Τα αριστουργήματα της Λεβεντείου Πινακοθήκης», «Τα λουλούδια στη Λεβέντειο Πινακοθήκη», «Διευρύνοντας τους ορίζοντες: τοπιογραφίες από τον Canaletto έως τον Monet» και «Μια περιήγηση στους Ιμπρεσιονιστές».

Για να κανονίσετε την ξενάγησή σας και για κρατήσεις, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την:
Κατερίνα Στεφανίδου, Έφορος – Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
education@leventisgallery.org | τηλ.: +357 22668838, εσωτ. 105.

Share this:

Επικoινωνία

© Copyright © 2018 A. G. Leventis Gallery