ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά εκτός Τρίτη 10:00 - 17:00
  Τετάρτη: 10:00 - 22:00
  Κλειστά την Τρίτη και στις αργίες

Οικογένειες και Παιδιά

Απολαύστε με την οικογένειά σας μια διασκεδαστική ημέρα στη φιλική για τα παιδιά Πινακοθήκη μας. Προγραμματίστε την επίσκεψή σας, δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε δεδομένα σχετικά με τις ξεναγήσεις μας. Μόλις βρεθείτε στην Πινακοθήκη, ακολουθήστε τη μασκότ μας, τον Leo, στην οικογενειακή ξενάγηση, εστιάζοντας στα σημαντικότερα αριστουργήματα των Συλλογών μας.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία μέσων για να γίνει η οικογενειακή σας επίσκεψη εκπαιδευτική και συνάμα διασκεδαστική. Κάθε όροφος διαθέτει ένα εκπαιδευτικό σημείο, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα έργα τέχνης, καθώς και μια σειρά από ψηφιακά παιχνίδια, ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς μας φίλους. Οι μικροί μας επισκέπτες μπορούν να δανειστούν επίσης τα σκαμνάκια «Scoopy» από την Υποδοχή. Ένας Οδηγός για την οικογένεια, με ειδικό περιεχόμενο για τα παιδιά, παιγνίδια και πληροφορίες σχετικά με την Πινακοθήκη και τα κορυφαία έργα της, πωλείται στην Υποδοχή, ενώ στο Πωλητήριο διατίθενται δύο παιδικές εκδόσεις: Γίνε ντετέκτιβ τέχνης και Ζωγραφίζω παρέα με τον Leo.

Πριν και μετά από την επίσκεψή σας, μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και άλλο εκπαιδευτικό υλικό από το App Store. Για πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, πατήστε εδώ

Share this:

Επικoινωνία

© Copyright © 2018 A. G. Leventis Gallery